Geen crashdieet maar:

  • werken aan een nieuwe levensstijl
  • bewuster eten en bewegen
  • anders leren boodschappen doen en koken

In een rustig tempo maar met een blijvend resultaat. Je komt weer lekker in je vel te zitten.

Er kan ook sprake zijn van vage klachten of klachten ‘waar je maar mee moet leren leven’. De gevolgen van je klachten worden aangepakt, maar naar de oorzaak wordt verder geen onderzoek gedaan. En de oorzaak ligt juist vaak in je voedingspatroon. Met de juiste goede voeding, eventueel aangevuld met suppletie, zullen jouw klachten verbeteren, onder controle gehouden worden of voorgoed verdwijnen.

“Laat voeding jouw medicijn zijn”

Verder kun je bij mij terecht wanneer je wilt afvallen d.m.v. gezonde voeding maar ook voor een éénmalig consult betreffende algemene informatie en tips voor een gezonde lifestyle. Dit laatste is dan niet gebaseerd op een persoonlijk advies maar op een algemeen advies voor preventieve zelfzorg.

Ik probeer mensen bewuster te laten nadenken over gezonde voeding en daarbij de juiste keuzes te maken. Jouw lichaam weer in balans te brengen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Je krijgt handvatten aangereikt om verleidingen in onze Westerse eetcultuur te weerstaan. Ook als je al gezond leeft maar toch nog iets mist, kun je bij mij terecht.

Je zult merken dat vele klachten door middel van de juiste voedingskeuze zullen verminderen of verdwijnen.