Na aanmelding via het contactformulier, per mail of telefoon stuur ik je een voedingsdagboek voor 5 dagen toe dat je zo volledig mogelijk gaat invullen. Voor een algemeen consult hoef je uiteraard geen voedingsdagboek in te vullen. Tijdens het intakegesprek zullen we dit bespreken en gaan we samen het intakeformulier en voedingsanamneseformulier invullen om zo een inventarisatie te maken van jouw levensstijl, jouw klachten en je doel.

Na ongeveer een week hebben we dan een eerste vervolggesprek en heb ik een advies en persoonlijk voedingsplan voor je klaar dat we dan uitvoerig met elkaar zullen bespreken.

Je ontvangt bij ieder consult enkele gezonde recepten.

Tijdens elk consult wordt je voortgang gepeild:

  • Hoe pak je de verandering op
  • Hoe reageer je op de verandering
  • Waar heb je behoefte aan
  • Wat gaat goed en wat gaat minder goed

Ook kun je ervoor kiezen om een weeg- en meetmoment te laten verrichten en houden we de voortgang hiervan bij. Ik werk met een speciale weegschaal die meer weegt dan alleen jouw gewicht.

De consulten vinden plaats bij mij in de praktijk in Velserbroek. Het is ook mogelijk de consulten plaats te laten vinden bij jou aan huis, prettig in je eigen omgeving. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het je geen extra tijd kost in je planning. Tevens is er de mogelijkheid voor een koelkast- en voorraadkastcheck indien gewenst. Zie verdere uitleg bij “Welk advies kies ik”.

Mijn werkgebied is o.a. Haarlem, Velserbroek, Santpoort-N, Santpoort-Z, Driehuis, IJmuiden, Spaarndam, Heemstede, Heemskerk e.o.